tiistaina, tammikuuta 01, 2008

Vuosipäivä

Olen pitänyt blogiani aktiivisesti nyt tasan vuoden. Arvokkainta kokemuksessa tuntuu olevan se, että omiin teksteihin on saanut palata, verrata omaa henkistä kasvua ja muistella kerran keksimiään asioita itsensä kanssa uudelleen. Myös muutama ystäväni on osoittanut arvostavansa sitä, millä tavoin arkistoin kaikkien saataville yhteisiä oivalluksiamme.

Lisäksi blogikirjoittamisessa minulle on tärkeää, että tämän välineen kautta pystyn ilmentämään sellaista avoimuutta ja rehellisyyttä, johon en kasvokkain monenkaan tuttavan kanssa pystyisi. Täällä harjoiteltu suorapuheisuus on vähitellen siirtynyt myös arkipäiväiseen käyttäytymiseeni. Yksisuuntainen informaatioteknologia voi siis näemmä kehittää myös tosielämän vuorovaikutustaitoja. Ilmeisesti säännönomainen kirjoitteleminen ei ole tehnyt varsinaista haittaa kirjallisen ilmaisun taidoillenikaan.

Jatkuuko kirjoittaminen? Jatkunee? Jatkuu. Samassa osoitteessa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä en vain ymmärrä blogeja, joilla on eri nimi kuin niiden osoite... Vieraalla/uudella koneella, jossa et ole suosikeissa, on aina työ muistella, miten se asper-jotain kirjoitetaan - kunnes muistan, että osoite on tesalon!

Tesalon kirjoitti...

Minulla on sinulle uusi ja omaperäinen ehdotus. Lisää osoitteeni oman blogisi linkkilistaan ja kulje sitä kautta. Sen osoitetta tuskin unohdat.

Anonyymi kirjoitti...

On se siellä. Helpot ratkaisut vain kuuluvat toisenlaisiin luonteisiin - ja lähemmäs deadlinea.