perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Parasta päivässä

Nukuin pitkään ja näin ihania unia. Söin tukevan aamupalan ja köllöttelin sängyllä.

Sain äkillisen tarmonpuuskan ja päätin viimein varata ajan hierojalle. Tuossa korttelin toisella puolella on Anjan Suvituuli, jolla on tavattoman mukavan näköinen etuikkuna. Pyöräilen siitä miltei päivittäin ohitse ja minun on jo pitkään pitänyt soittaa sinne. Töihin päästyäni en muista koko asiaa enää ja kotiin tullessa on jo liian myöhä.

Lähestyin määrätietoisesti eteistä ja pientä lipastoa, jonka hyllyllä on puhelinluettelo. Samalla hetkellä, kun tartuin luetteloon, posti kolahti luukusta. Jätin luettelon pöydälle ja otin postin. Joukossa oli ihana kuori ja Riemun käsialaa. Kuoressa lukee "Itse Reippaus". Voi sitä mussua! Se sitten jaksaa yllättää. Löysin kuoresta kaksi korttia. Toinen oli tervehdys: "Murulle, jotta se siellä Hämehessä paremmin jaksaisi." Toinen oli lahjakortti. Tunnin hieronta Anjan Suvituulessa!

Riemu on ajatuksiani lukenut ennenkin ja lauseitani päättänyt. Soittanut juuri, kun olen häntä ajatellut ja ehdottanut lounaaksi juuri sitä, mitä minunkin on tehnyt mieli. Mutta että viikkoa aikaisemmin tietää, mitä toinen aikoo perjantaiaamuna? Enhän minäkään tiennyt. Se oli kuulemma tuntunut hänestä hyvältä ajatukselta juuri silloin ja lahjakortin tilaaminen sivujen kautta oli ollut tarpeeksi helppoa.

Ihana nainen! Maailman ylivoimaisesti parhain ja rakkain ystäväni! Kiitos, että olet! *hali*

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Se on ite joka sanoo :'-)