tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Kuulumisautomaatti

Olette soittaneet Terhin automaattiseen "Hei, mitä kuuluu?" -puhelinvaihteeseen. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat juuri nyt varattuina, olkaa hyvä ja odottakaa, tai valitkaa jokin seuraavista nauhoitteista.

Jos haluatte kuulla Terhin viimeaikaisista onnistumiskokemuksista puhujapöntössä HAMKin T&K-foorumissa otsikolla "T&K-toiminnan ja opetuksen integroinnin haasteet", kokemuksen tuottamista toiveista tehdä työkseen hc-edunvalvontaa ja vetää suuntalinjoja sekä tulevasta nimityksestä erääseen valtakunnalliseen työryhmään, jonka kuusisanaisessa nimessä on yli sata kirjainta, kolme yhdyssanaa, kaksi yhdysyhdyssanaa ja jolle ei ole vielä lyhennettä, painakaa näppäintä '1'.

Jos haluatte kuulla samana päivänä tehdystä sydäntä läikäyttäneestä retkestä varasiskon kaksospoikien synttäreille ja siitä valtavasta hyödyllisyyden tunteesta, jonka voi saada aikaan pelkästään syöttämällä kaksivuotiaan ja pesemällä altaallisen tuttipulloja, painakaa näppäintä '2'.

Jos haluatte kuulla demareiden puoluekokouksen tuomista kunnianarvoisista vieraista, heidän kanssaan käydyistä kiehtovista keskusteluista, tärkeänä koetusta tovereiden sielujen samankaltaisuudesta ja mukaansatempaavista seikkailuista huikaisevan komeassa seurueessa, painakaa näppäintä '3'.

Jos haluatte kuulla myönteisiä tuntemuksia pääsihteerin arjesta opiskelijakunnassa, työssäjaksamisesta, esimiehenä toimimisesta, taloudenhoidosta, elämänhallintataidoista, viestinnästä, unelmista, haaveista, toiveista ja urasuunnitelmista, painakaa näppäintä '4'.

Jos haluatte kuulla, miten monta kertaa Terhin naama on vilahtanut telkkarissa kuluneen viikon aikana, ja onko hän omasta mielestään A- vai B-luokan julkkis, painakaa näppäintä '5'.

Jos haluatte kuulla rehellisen mielipiteen ihmisistä, jotka eivät koskaan vastaa kunnolla kysymykseen "Mitä sinulle kuuluu?", painakaa näppäintä '6'.

Jos asianne koskee kunnallisvaaleja ja Terhin ehdolleasettumisilmoitusta, olkaa hyvä ja odottakaa linjalla sulkematta puhelinta. Olette jonossa.

1 kommentti:

Esa Suominen kirjoitti...

Mitä tehdään tilanteessa, jossa pitää sekä odottaa että painaa numeroa?