perjantaina, kesäkuuta 27, 2008

Kesän heiniä

Voihan kesätunnelmat sentään.

Nyt menee kyllä aika vahvasti taas. Saan myönteistä palautetta olemassaolostani ja edesottamuksistani. Miellyttävää huomiota osoitetaan oikeista, toivotuista suunnista ja sopivalla voimakkuudella. Vapaa-ajan ja sosiaalisen elämän suunnitelmat menevät nappiin ja ihan vaan yleisesti elämä hymyilee.

Olen asettunut kunnallisvaaliehdokkaaksi ja päivä päivältä tulen varmemmaksi päätöksen hienoudesta. Sunnuntaina ilmestyy aiheen tiimoilta jo toinen lehtijuttu. Ensimmäisenkin voi lukea näköislehdestä. Näkyvyys tulee näemmä ilmaiseksi. Ainakin näin aluksi. Tänään kokoonnuttiin suunnittelemaan nuorten ehdokkaiden kampanjoita ja saatiin oikein mainioita uusia ideoita. Nyt vain vielä kun löytyy aikaa ja vähän rahaakin toteuttaa ne kaikki.

Kohta alkaa elämäni ensimmäinen omalla työllä ansaittu palkallinen kesäloma. Aikomuksena on valloittaa Ilosaari, jonka päätteeksi ajan maan toiselle laidalle Kaustisille (Kuka haluaisi kyytiin 13.7. Joensuu-Kaustinen, reittinä 17-77-13?). Kansanmusiikkijuhlilta ja kummipojan perheen mökkilomalta valun takaisin etelään ja lennän Müncheniin tapaamaan kummitädin tytärtä joiksikin päiviksi. Otan siis vahingon takaisin ja hyödynnän Matkamessuilta tammikuussa kerättyä tukiaineistoa. Vuosiloman olemassaolosta seuraa se, että tällä kertaa on jopa aikaa, rahaa ja tahto tehdä tuo kaikki.

Maailman parhaat ystävät eli valkonaamainen lauantaikomitea A.K.A Lomatrio teki sen eli perinteisen juhannusekskursion Pohjois-Savoon. Seuraavassa (turhankin) runsaasti kuvamateriaalia, joka tunnetusti kertoo enemmän kuin n+1 sanaa. Kuvissa esiintyy Lomatrio featuring The Extended Family, jaetussa miespääosassa pikkuiset kaksoset (13kk) , jotka reissulla omaksuivat istumisen jalon taidon.


P.S. Jos kuvasarjasta jättää pois kaikki ne kuvat, joissa on lapsia tai lehmiä, vähenee se puoleen. Puolivälissä on kulttuuriperintöä, lopussa upeita maisemia.

Ei kommentteja: