perjantaina, toukokuuta 04, 2007

Viimeinen ilta

Tänään on viimeinen ilta Mikkelissä ja tunnen hienoista haikeutta. Taas yksi elämänvaihe takana. Sen kunniaksi kävin leikkauttamassa hiukseni, jälleen kerran lyhyemmäksi kuin koskaan ennen.

Kävin hoitamassa juoksevia asioita viimeistä kertaa ja kävin sanomassa näkemiin kirjastolle, s-marketille, poliisilaitokselle, kampaamolle ja tietokoneliikkeelle. Mielessäni hyvästelin myös
tuomiokirkon, torin, kauppahallin ja kirkkopuiston.

Huomenna käyn hyvästelemässä oman kampuksen. Harmittaa, kun en saanut valmiiksi suunnittelemaani t-paitaa. Siinä paidassa olisi ollut rouheeta käydä tekemässä kypsyysnäyte. Koulutuspoliittinen vitsi, jolla sivalletaan sekä omaa alaa että opinahjoa. Sanailua, saivartelua ja viiltävää sarkasmia samassa paidassa. My favourite!

Viikko Levillä rauhoitti mieltä ja rasitti kehoa hyvällä tavalla. Rinteessä taidot olivat tallella, löytyi myös malttia olla syöksymättä omia kykyjään suurempiin haasteisiin. Vappu oli juhlapäivä muiden reissun juhlien joukossa, tosin ravintolaan asti emme kyenneet, sen verran lystikästä oli mökillä. Koko viikko oli täynnä pelejä, leikkejä, laulua, puujalkapalkintoja ja videoreportaaseja. Cargassonnea, Gamesia, Paskahousua, Unoa, Gladiaattoreita ja hiton hyvää musiikkia non-stoppina. Uni oli syvää, ruoka taivaallista ja kodinhoito sujui kuin itsestään, ihan ilman vuorolistoja. Kyllä vaan kymmenen yhteisöpedagogia osaa sitten järjestää!

Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!

(Edit: Sain illalleni kunnollisen päätöksen, kun kävin piipahtamassa vielä Londonissa, KB:ssä ja Rollerissa. Näissä paikoissa tapasin vielä kerran kaikki ne ihmiset, jotka halusinkin juuri tavata ennen lähtöä. On se hyvä, että ihmisiin ja heidän kantapaikkoihinsa voi luottaa. Viimeistään baarista lähtiessä mieleeni tulvi haalea haikeus. Hyviä ihmisiä on tämä kaupunki yhteen tuupannut. Ei mennyt hukkaan vuodet, ehei.)


Ei kommentteja: