lauantaina, syyskuuta 22, 2007

Toimenpiteitä

Lauantaikomitea myönsi hiljattain laatutakuun myös sunnuntaille. Kulttuuria ja päihteitä apaattisille ja pateettisille, niillä se mieli kohenee. Minttukaakaota kynttilänvalossa parvekkeella viltteihin kääriytyneinä. Merihenkisen kalapuikkoinstallaation suunnittelua ja muita laivatuliaisten kirvoittamia tunnelmia. Muutamia päiviä myöhemmin kokoontunut pikkulauantaikomitea totesi myös torstain olevan takuuehtojen piirissä, vaikka "uitettu, nälkäinen rotta" -olosuhteet eivät parasta antaneet odottaa.

Komitean mietinnössä valtuutettiin läsnä olleet luottamushenkilöt selvittämään elämänlaadun pysyvään ja pitkäkestoiseen paranemiseen johtavia toimenpiteitä. Selvityksen suosituksien joukosta merkittävimmäksi ratkaisuksi nousi yhteinen osoite, toimeenpano kenties ensi keväästä lähtien. Myös kolmannen jäsenen tarpeet pyritään ratkaisussa huomioimaan.

Ou jea.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tapahtunutta myöhemmin: kalapuikot eivät ole vieläkään siirtyneet parvekkeelle, rikkinäiset farkut sen sijaan on siirretty vähin äänin ajasta ikuisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Komitean aina paikalla olematon jäsen (joka olettaa olevansa se kolmas jäsen) kannattaa komitean mietintöä, ja on tahollaan jo tehnyt elämänlaadun paranemiseen johtavia toimenpiteitä. Kolmas jäsen myös haluaa kaikin tavoin rohkaista ja tukea komitean Hämeessä majaa pitävää ydinhaaraa näiden mietinnössä kuvattavien toimenpiteiden pikaisessa toteuttamisessa.

You go, girls!