maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Kiinni jäi!

Erään yhteiskäytössä olevan kahvitilan yhteisestä keksipussista löytyi tänään diabetes-ranneke. Hoikkaranteista omistajaa etsitään hienotunteisesti. Aihe on herkkä, mutta väkisinkin naurattaa. Pahoittelen epäsensitiivisyyttäni, mutta nyt joku jäi todella rysän päältä kiinni. Vähän sama, (mutta ei kuitenkaan) kuin valkoinen keppi elokuvateatterin aulassa tai antabusresepti A-marketin lattialla.

Tuleeko mieleen muita yhtä koomisia, mutta epäsovinnaisia?

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

lol, rolf

Tesalon kirjoitti...

Melkein yhtä ironista on se, jos nilkka murtuu terveyskeskuksen portaissa tai tyyppi murtautuu (Mikkelin) poliisilaitokselle varastamaan tietokoneen?

Entä jos kuolee hautausmaalla?

Tai ajaa autolla 5km kuntosalille pyöräilläkseen 10km kuntopyörällä. Ei, se ei ole enää ironiaa. Se on pelkkää idiotismia.

Anonyymi kirjoitti...

Niin tai ajaa liukkaasta talvikelistä johtuvan peltikolarin harjoiteltuaan juuri koko päivän liukkaan kelin ajoa harjoitusradalla Riihimäellä...

*yllättävän kumea kokemuksen rintaääni*

Anonyymi kirjoitti...

Polkupyörä kaatuu poliisilaitoksen edessä puutteellisten pyörätelineiden vuoksi ja siitä särkyy valot. Seuraavana päivänä saa sakot valoitta ajamisesta.

Ootas.. Olisiko se noloa nyt sitten poliisille.. eiku..

Tansku kirjoitti...

Tai, jos ottaa diabetesrannekkeen pois syödessään keksejä, onko se sama kuin varattu henkilö ottaisi sormukset pois baariin lähtiessään. "Jos ei ole ulkoista merkkiä esteestä tehdä jotain, estettä ei silloin ole..."

Anonyymi kirjoitti...

Mistä päättelet että keksien syönti on diabeetikoilta kiellettyä?
Ota asioista selvää ennenkuin kirjoittelet. Nolaat vaan itsesi.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä.. selvää kannattais ottaa. kyllä diabeetikot saa syödä keksejä vaikka paketillisen kerrallaan, mutta pitää vaa pistää piikkiä enemmän. sokeritauti mielletään aina niin, että muka ei saa syödä sokeria mutta eipä se vaa nii oo..:)