maanantaina, tammikuuta 21, 2008

Kadonneen Avaimen Metsästys

Sain sähköpostiini mainion viestin ensi viikonloppuna toteutuvasta huikeasta seikkailusta. Kyseessä on Kadonneen Avaimen Metsästys, johon säntään ainoastaan sen tiedon varassa, että minun tulee valmistautua lähtemään Hämeenlinnasta klo 8:49 junalla. Mitään matkalippuja ei saa ostaa. Lisätietoja saadaan kuulemma myöhemmin... Jännää!

Mukaan pitää ottaa ulkoiluvarusteet ja siistit vaihtovaatteet, otsalamppu, digikamera, makuupussi ja vähän rahaa. Lisäksi saa raahata mukanaan mitä tahansa, mitä kuvittelee tarvitsevansa Kadonneen Avaimen metsästämisessä. Mä olen tästä NIIN innoissani!

Reissun järjestää eräät opiskelukaverimme, nuo maanmainiot yhteisöpedagogit, tarkemmin ottaen meidän Seikkailutoimikunnan Uudenmaan osasto. Hämeen osastolle järjestämisvuoro lankeaa ensi kesänä, suunnitelmissa on hyödyntää hämäläisiä kansallismaisemia, tunneleita kaivetaan jo.

Parasta näissä retkissä on se, että tilastojen valossa, laatutakuu on voimassa, missä tahansa me rämmimmekään. Tunnelmista raportoidaan tuoreltaan ensi viikolla.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Mä en kykene edes sanoin kuvailemaan kuinka innoissani odotan ensi viikonloppua! Ja mahtava laskeutuminen seikkailutunnelmaan syntyy perjantai-illan fiilistelystä luonasi :D

Kanta-Häme tärisee tämän yksilön pomppiessa silkasta innosta!!!