sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

Juhlan aihetta

Todella onnistuneet tupaantuliaiset jättivät ilomielen pitkäksi aikaa! Lämmin kiitos kaikille osallistujille. Suuresti minua ilahduttaa hyödylliset lahjat, kuten iso leikkuulauta, pioni ja sen vaasi, rahapuu, kaikki vapaa-ajan välineet, kynttilät ja kaikki herkut. Ne minut ajatuksissani teidän luoksenne vievät. Kiitos!

Juhlintaan osallistui täydellinen sekoitus vanhoja ja ystäviä, jotka ihmiskunnan pienuudesta johtuen
yllättäen tunsivatkin toisiaan jo aiemmista elämistään. Ihana oli nähdä heidät kaikki jälleen ja vieläpä samassa tilassa. Vadelmabooli oli namiherkkua ja asunnon kaikki ulottuvuudet parveketta ja saunaa myöten palvelivat loistavasti juhlijoiden tarpeita. B&B -palvelut ulkoistettiin osaksi myös kadun toiselle puolelle ja näin majoitusvolyymi kaksinkertaistui. Alkuviikosta vallinnut kireä koti-ilmapiirikin helpottui, kun Hannu rentoutui illan mittaan. Hänet on nähty nauttivan mm. Koffin Indian -olutta. Hannuhan ei tunnetusti juo Karhua, sehän on selvä.

Nämä olivat jo toiset erityisen onnistuneet kekkerit, ja eilisiltaa kohden elpynyt valkeanaamainen lauantaikomiteamme tuli siihen tulokseen, että näitä on syytä pitää lisää. Täten kutsunkin jo koolle Juhlat Ilman Erityistä Syytä. Tarkemmasta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Mutta eilen toki oli varsin erityinen juhlapäivä, kun maailmaan vauhdikkaasti putkahtivat pikkuiset A ja B, joiden tuloa odotettiin kovasti, muttei aivan vielä. Sankareista kumpikaan ei paina vielä enempää kuin 1,5 litraa maitoa, mutta elämisen tahto on kova. Vertaus on sinällään kovin osuva, sillä juurikin maidossa piilee poikain elinvoiman salaisuus. Odotan jännityksellä, kuinka näiden veljesten seikkailut etenevät.

Elämä on taas niin ihanan tuntuista, että tekee mieli hyppiä, pomppia, loikkia ja ääneen oikein riemuita Olen kyllä onnentyttö!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys ystävä :)

Valkea naamani on jo terveen punakka, koko päivän auringossa olon jälkeen. Kyllä vaan paistaa aurinkokin kirkkaammin täällä Hämeessä, ja krapulan poistaa, näin on.

Kiitti vielä hullun paljon mainioista tupari- ja kesän alkajaisjuhlista!!!

Nähdään lähiaikoina :)