tiistaina, maaliskuuta 13, 2007

Itsetuntonsa voimissa

Kun on oikein tyytyväinen itseensä ja elämäänsä,
niin alkaahan se jo vähän epäilyttää.
Kai Nieminen

Vähänkö mä oon hyvä!

Näyttää siltä, että näin valmistetaan yksi kappale korkeakoulututkinnon lopputöitä ilman vastoinkäymisiä, takaiskuja, ahdistumista tai itkupotkuraivareita. Tämänpäiväinen tapaaminen oli _aivan_ loistava, hauska, tehokas, hyödyllinen, viihdyttävä ja muutenkin erinomainen. Sain nauhalle ihan todella hyvää materiaalia, jota alan työstää heti huomenaamulla. Tapaamisessa ei ollut yhtä paljon porukkaa kuin olin kuvitellut, mutta se ei haitannut, sillä pyrin tässäkin toiminnassa noudattamaan Open Space Technology -periaatteita:

The Four Open Space Principles
1.
Whoever comes is the right people.
2.
Whatever happens is the only thing that could have happened.
3.
When it starts is the right time.
4.
When it's over it's over and when it's not over it's not over.

Kaikki tapaamiseen tarvittavat ihmiset olivat siis paikalla ja tapaaminen kesti juuri oikean ajan. Syntyi juuri niitä tuloksia, joita olikin syntyäkseen. Nauhakin loppui sopivasti. Kävin illalla sitten (tosi) pitkällä kävelyllä ja kuuntelin 80-minuuttisen äänitteen uudelleen. Nauroin ihan kippurassa niille jutuille, joissa ideoitiin opiskelijakunnan rekrytointitoimintaa. Asiallisten ja kehityskelpoisten ideoiden joukkoon sopi myös hervottomia ajatuksia tatuoiduista viestinviejäoravista ja "Se voisit olla sinä" -kampanjasta, jossa kampuksille raahataan luonnollisen kokoinen pahvipuheenjohtaja, jonka pään kohdalla on reikä kenen tahansa opiskelijan naamaa varten. Loistavaa aineistoa! Kiitos kaikille osallistujille!

Lisäksi tähän päivään mahtui kutsu työhaastatteluun, hassu tilanne kopiohuoneessa, jossa autoin ulkomaista opettajaa kopiokoneen käyttämisessä ja minua luultiin kielitaitoni perusteella englannin lehtoriksi, vähälukuinen vaalipaneeli, hyviä keskusteluja ehdokkaiden kanssa tauolla, miellyttävä ennakkoäänestyshetki, kolmen potentiaalisen äänestäjän helläkätinen "pakottaminen" vaalibussiin, mukavan opiskelukaverin näkeminen, rakkaan sijaisisoäidin luona vierailu, sekä tavallista enemmän kahvia, ruokaa ja liikuntaa.

Huippua.
Ei kommentteja: